„Самсунг“ показа смартфона си със сгъваем дисплей

0
142

„Самсунг“ представи своя сгъваем смартфон – Galaxy Fold – заедно с 5G Galaxy S10 смартфон и три други Galaxy S10 апарата на специално шоу в Сан Франциско. Fold ще излезе на пазара след близо два месеца (26 април), по-рано от очакваното, и ще струва колкото приличен лаптоп ($1980).

Galaxy S10 5G се отличава с най-големия в света не-сгъваем дисплей на телефона и обещава по-бързи скорости на пренос на данни, когато 5G мрежите станат достъпни.

Линията S10 включва и въвеждането на по-евтин модел. „Самсунг“ вече открито признава, че цената на гамата S9 е допринесла за „по-ниски от очакваните продажби“.

В събран вариант Galaxy Fold има 4.6-инчов дисплей, а при разгъване съдържанието се прехвърля на 7.3-инчов (18.5 см) дисплей, разположен във вътрешността.

С Galaxy Fold навлизаме в нови територии и отговаряме на скептиците, които казват, че всичко, което е можело да бъде изобретено, вече е направено. Тук сме, за да докажем, че грешат„, каза Ди Джей Ко, главен изпълнителен директор на Samsung Electronics. Той допълни, че са разработили специални порцеси за създаването на гъвкавия дисплей и системата за сгъване, така че да издържат на отваряне и затваряне стотици хиляди пъти.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments