Samsung обяснява мистериозния сигнал, разпратен снощи

0
15
Samsung
Снимка: Pixabay

Samsung се извини, след като случайно изпрати сигнал до хиляди устройства през изминалата нощ, информира “BBC”. Засегнатите устройства получиха уведомление от “Find My Mobile” в ранните часове на четвъртък сутринта.

Някои клиенти се оплакват в социалните медии, че това ги е събудило, докато други силно са се притеснили, че устройството им е било хакнато.

В изявление Samsung заяви, че сигналът е бил изпратен неволно до “ограничен брой” мобилни устройства.

Хиляди клиенти публикуваха скрийншоти на известието в социалните медии и новинарския сайт Reddit, като попитаха останалите потребители какво може да означава.

Изглежда, че изпратеният сигнал е засегнал всяко устройство, на което е инсталирано приложението “Find My Mobile” на Samsung, включително на най-известните му модели Galaxy S, новото Z-Flip устройство и някои таблети, разработени от компанията.

Сигналът не съдържаше смислен текст и не правеше нищо при натискането на съобщението. Samsung заяви, че известието е резултат от вътрешен тест и че не е причинило никаква вреда на телефоните, които са го получили.

Превод: Диана Тодорова

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от