Съдът постанови – Аксел остава в ареста

2
281
Убиецът на Андреа
Снимка: Фейсбук, Аксел Олеков

Окръжен съд – Враца отреди най-тежката мярка – „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андреа Руменова от село Галиче. Решението е взето от магистрата Иван Маринов.

По време на заседанието Аксел се е разкаял и изразил огромно съжаление за постъпката си.

Маринов обаче обяви, че неговото съжаление е фиктивно и формално, защото с проявите си е показал, че за него човешкият живот не представлява каквато и да е ценност.

Съдебното решение може да бъде обжалвано в срок от 3 дни в Апелативен съд – София. До такова е твърде вероятно да не се стигне, след като адвокат Мария Георгиева, която представлява Олеков, също настоява клиентът ѝ да остане в ареста, за да не нараства недоволството на обществото.

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Атанас Василев
Атанас Василев
4 години по-рано

Ау-у-у-у! Колко е строга мерката! Да настръхне човек. И се било разкаяло момчето (така го наричат СМИ-тата: момче, младеж, непълнолетен) още не съм срещал некъде да бъде наречен сп истинското си име: УБИЕЦ! Сега антибългарскиян Хелзинкски комитет ще му осигури топ адвокати и може да отърве кожата. Сас сигурност ще я отърве. Щото идват избори, а махалата не бива да се дразни!

Яница Борисова
Яница Борисова
4 години по-рано

Антибългарските както го наричате комитет иска за този изрод ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРОВО НА ЗАМАНА.