Съдът постанови – Аксел остава в ареста

2
141
Убиецът на Андреа
Снимка: Фейсбук, Аксел Олеков

Окръжен съд – Враца отреди най-тежката мярка – „задържане под стража“ за Аксел Олеков, обвинен в умишлено убийство на 18-годишната Андреа Руменова от село Галиче. Решението е взето от магистрата Иван Маринов.

По време на заседанието Аксел се е разкаял и изразил огромно съжаление за постъпката си.

Маринов обаче обяви, че неговото съжаление е фиктивно и формално, защото с проявите си е показал, че за него човешкият живот не представлява каквато и да е ценност.

Съдебното решение може да бъде обжалвано в срок от 3 дни в Апелативен съд – София. До такова е твърде вероятно да не се стигне, след като адвокат Мария Георгиева, която представлява Олеков, също настоява клиентът ѝ да остане в ареста, за да не нараства недоволството на обществото.

2
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
1 Коментирайте темите
1 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
2 Коментатори
Яница БорисоваАтанас Василев Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Атанас Василев
Атанас Василев

Ау-у-у-у! Колко е строга мерката! Да настръхне човек. И се било разкаяло момчето (така го наричат СМИ-тата: момче, младеж, непълнолетен) още не съм срещал некъде да бъде наречен сп истинското си име: УБИЕЦ! Сега антибългарскиян Хелзинкски комитет ще му осигури топ адвокати и може да отърве кожата. Сас сигурност ще я отърве. Щото идват избори, а махалата не бива да се дразни!