Росен Миленов: Гласувах за България на всички!

0
47
Росен Миленов
Росен Миленов. Снимка: Скрийншот от видео във Facebook

„Гласувах за България на всички! Гласувах срещу лицемерието, лъжата и грабежа. Искам да благодаря на всички мои сънародници, защото благодарение на тях на улицата, на протестите, усетих тяхната болка, тяхното желание, усетих и тяхното огорчение от случващото се.“

Това обясни след като упражни правото си на глас Росен Миленов. Той беше категоричен, че няма значение какво ще стане днес на изборите, а има значение дали България има бъдеще и допълни:

„Има значение дали всеки един от нас ще бъде човек. Има значение дали можем да бъдем позитивни и градивни. Искам да ви кажа едно – всичко онова, което ни мачка толкова години наред е кухо. То е изкуствено. Големият въпрос е дали ние, в нас самите, имаме души и сърца и искаме нещо да направим. Ние искаме нещо да направим за себе си, за децата, за България. Това, което го виждате като порок на политиката, на бизнеса – те са слаби. Те се възползват от това, че сме мили, от това, че могат да ни манипулират, но те са кухи.“

Миленов подчерта, че силата е в хората и в желанието да живееш спокойно. Той каза, че често е питан как ще продължи утре, а тези, които го познават, знаят какво е неговото ежедневие. Затова той ще продължи с борба. Миленов каза още на гражданите:

„Вие ме направихте толкова силен и днес ако не стане, утре може да стане.“

Той попита риторично дали хората знаят колко свободен и силен се чувства той днес и това е благодарение не всички български граждани. Затова Миленов призова хората да гласуват.

„Всеки, който вярва на себе си, ще гласува за себе си. Моделът е за пряко участие“, каза още той.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments