Родолюбивият бургазлия Бисер Русимов влиза в „Игри на волята“ 6

0
164
Бисер Русимов
Бисер Русимов. Снимка: Facebook

Бисер Русимов от „Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ спечели една от най-важните битки в живота си – тази да преодолее себе си и след усилени тренировки – да преодолее кастинга и да се класира за участие в „Игри на волята“ 6.

Русимов е познат сред съгражданите си в Бургас с родолюбивите си постъпки, предложенията за подобряване на градската среда и с това, че никога не подминава човек в беда.

Снощи бургазлията се класира за шести сезон на телевизионния формат и така стана сигурен участник от кастинг битките. Той победи Стратимир Георгиев, който зае 4 място в „Игри на волята“ 3. Русимов надви противника си в последната част на изпитанието, след като Георгиев получи световъртеж по време на плуването и това стана причина той да не може да премине бързо през предизвикателствата.

Бисер Русимов
Бисер Русимов. Снимка: Facebook

Родолюбивият бургазлия сподели във Facebook и през какви трудности е преминал самият той, за да влезе в екстремното предаване:

„Преди повече от 4 години един приятел ми каза следното: „Знаеш ли, че има едно предаване, което е точно за теб, защо не се пробваш?“.

Реших да се заинтересувам и оттогава започнах една от най-дългите си и самотни битки. Почти на никой и на никого не споделях за къде и за какво се готвех, просто тренирах усилено.

Всеки път, когато се явявах на кастинг и на различните етапи се сблъсквах в една и съща стена. Едно от най-големите ми препятствия беше именно журито пред, което се явява всеки кандидат. Разбира се всеки път получавах отговор „НЕ“ и в този ден разбираш, че целия ти труд, който си положил през годината отива на вятъра. След всяко „не“, което получавах, анализирах, виждах, кое не ми е достигнало, събирах се и тренирах още по-усилено духът, тялото и умът за следващият път.

Бисер Русимов
Бисер Русимов. Снимка: Facebook

Един ден, когато всяка надежда беше отпаднала, след поредния кастинг получих обаждане. Залогът беше или печелиш една битка, която ти дава директен билет за сезон 6 или се прибираш вкъщи без правото да се явяваш повече на кастинг. Сега всички знаете какъв е бил и отговорът ми.“

В заключение Русимов благодари на всичките си приятели, които са го подкрепили и разбира се на майка му, която през целия период е вярвала в него и го е подкрепяла.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments