Родители нападнаха охранител в училище в Димитровград

0
157
ОУ "Св. св. Кирил и Методий", Димитровград

Родители, нападнали охранител на училище в Димитровград, бяха глобени заради дребно хулиганство от съда, предаде Нова телевизия. Двамата нападатели са осъдени да платят глоби от 200 и 150 лева.

След началото на часовете преди няколко дни в училище „Св.св. Кирил и Методий“ в димитровградския квартал „Черноконево” пристигат родителите на един от учениците и искат да му занесат храна. Охранителят им казва да изчакат да свърши часа, но майката тръгва към стаята.

Отидох да я спра, да не влиза в коридора и в следващия момент тя започна да крещи, че искам да й взема чантата. Усетих удар в тила отзад”, разказва Александър Джукелов, охранител.

Родителите и преди това са подавали жалби срещу охранителя, че е бил децата им, когато се е опитвал да ги усмири, но разследването го е оправдало.

Той като ни видя получи някаква агресия. Може би, аз и в съда съм го казал това, че съм подал жалба и той като ни видя, че сме ние хората, извади едни спрейове и започна да ни пръска в лицето”, заявява Демир, който е баща на ученика.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments