Разследват Васил Божков за убийства и изнасилвания

0
253
Васил Божков. Снимка: sportal.bg
Васил Божков. Снимка: sportal.bg

Специализираната прокуратура извършва анализ на всички убийства свързани с името на Васил Божков. През годините са били насочени към лица, които са се занимавали с хазартна дейност. Работи се и върху случаи на извършени изнасилвания, предаде „Дарик“.

За тях е образувано ново досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, която е действала на територията на страната от 2012-та година до настоящия момент. То е отделено от останалите обвинения.

Прокуратурата и МВР призовават гражданите, които разполагат с информация и могат да съдействат за разкриването на групата, да подадат сигнал на телефони: 02 982 8998; 02 9828590

Анонимността им е гарантирана.

От Искра.бг припомняме, че някогашният съдружник на Васил Божков – Цветомир Найденов се оплака от медийно затъмнение от страна на „Дневник“ и „bTV“, на които обширно е разказал, че е бил заплашен от Божков с убийство.

По думите му, той и неговият брат са били заплашени лично от бизнесмена, че ще бъдат ликвидирани. Това се е случило на 12 юни в офиса на хазартния бос. Найденов сподели, че и двете страни имат записи, които са били предоставени на прокуратурата.

По негово мнение си мълчат заради рекламните договори. Съобщи, че си е осигурил охраната, тъй като подаването на такъв сигнал е много опасно нещо.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments