Разследва се клипът, в който момиче малтретира ученик със специални образователни потребности в Перник

2
543
Полиция
Полиция. Снимка: Pixabay

Клипът, в който момиче малтретира и бие ученик със специални образователни потребности, е обект на разследване. Това съобщи говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов, цитиран от „БТА“. 

Още вчера по този случай е бил подаден сигнал в Първо районно управление. Това е направено от страна на самото училище, в което е момчето. Уведомена е била и Областната дирекция на МВР, както и инспектори от „Детска педагогическа стая“, които са предприели незабавни действия, за да бъде установена самоличността на децата в клипа. 

Станало е ясно, че момичето и момчето не учат в едно и също училище в Перник. Самият клип е бил сниман на 12 ноември. Родителите на децата са били уведомени за случилото се. 

Очаква се в рамките на днешния ден да има детайлна информация за това какво е довело до жестоката агресия. Всички материали ще бъдат предоставени и на прокуратурата в Перник. 

Абониране
Известие от
guest
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Мими
Мими
24 дни по-рано

Нивото е много ниско, и деца, и родители са без грам емпатия и каквато и да е интелигентност.

trackback

[…] заяви психотерапевтът Ники Марков по повод разпространеното вчера скандално видео, на което се вижда как момиче тормози физически и […]