Радостин Василев след боя с Икрен Митев: Наложи се леко да му разроша перчема

0
110
Министър Радостин Василев
Министър Радостин Василев. Снимка: Facebook

Скандал, прераснал във физически сблъсък между независимия депутат Радостин Василев и неговия колега от групата на „Продължаваме промяната-Демократична България“ Искрен Митев разтърси днес парламента. 

Екшънът се е разиграл далеч от телевизионните камери, но за него разказва самият Василев, цитиран от „Фокус“. Той поискал да получи втори въпрос към премиера Николай Денков по време на блиц контрола в Народното събрание, но . такъв му бил отказан, тъй като независим депутат има право само на един.

„Искрен Митев се провикна, че предатели имат право само на един въпрос. На този човек никой не му обръща внимание. Той е свързван в НС само с глупости“.

След това Василев отивал до тоалетната, като по неговите думи Митев го ударил с рамо

„Наложи се леко да му разроша перчема. Това е свързано и с днешния празник на мъжествеността – той показа своята мъжественост и си тръгна. Квесторите го изгониха, защото няма нужда от лични конфронтация и обиди“.

Пред „24 часа“ Искрен Митев разказва своята версия, според която Василев му е посегнал два пъти, но не успял да го удари, тъй като квесторите и колегата му Настимир Ананиев са му попречили

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments