Радост за меломаните: ФСБ ще свирят на „Бургас Джем“

0
71
ФСБ ще свирят на ''Бургас Джем''. Снимка: Бургас Джем
ФСБ ще свирят на ''Бургас Джем''. Снимка: Бургас Джем

Първата радостна новина за меломаните това лято е, че легендите на българската музика ФСБ ще свирят на „Бургас Джем“. Китарният фестивал е на 27 юли, на обичайното място – Морска гара. Групата ще представи спектакъла „40 години ФСБ“.

Останалите от оригиналната формация Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев ще излязат с още Николай Копринков – китара, Ивайло Звездомиров – бас, Румен Бояджиев-син и Стефан Цеков – барабани, Борислав Бояджиев – перкусия.

По този повод ФСБ направиха изявление:

„Всеки трябва да прави това, което може най-добре. Ние можем да създаваме музика, да я изпълняваме пред хората, които имат необходимост от „глътка въздух“ и духовност. Това правим. Рокът е един от гласовете на истината, неподправен и честен.

Така ние спазваме обществения договор за споделените ценности. И се радваме на чистата енергия, която нашата публика ни връща! До скоро, Бургас!“

Останалите участници в Джема засега не са обявени. Феновете ще видят фламенко дуо от Испания. Има отправено предложение към култова рок група от САЩ, от която се очаква отговор или потвърждение.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments