Радослав Бимбалов: За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява

1
42
Радослав Бимбалов
Радослав Бимбалов. Снимка: Facebook

„За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява“, написа в свой пост в социалната мрежа Facebook пиар експертът и писател Радослав Бимбалов.

Той визира изявленията на държавния глава против това хора с двойно гражданство да могат да бъдат избирани за депутати и министри. А това е една от поправките, които бяха приети окончателно от Народното събрание през вчерашния ден. Публикуваме анализа на Радослав Бимбалов без редакторска намеса:

„За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява. С пяна на уста вчера заяви, че хора с двойно гражданство не може да стават депутати и министри.

„С допускането на чуждо гражданство в управлението на страната те показват, че наличието на двойни стандарти на лоялност към България за тях не е проблем“.

Точно обратното твърдеше публично преди четири години пред българите зад граница, но това е най-малкият проблем.

Радев ще атакува промените в Конституцията единствено заради това, че вече няма да може да управлява еднолично и деспотично държавата през назначени свои оловни войничета, в отсъствие на действаща парламентарна демокрация, която той открито хули и обругава, разделяйки нацията, вместо да я обединява (каквото е задължен да прави).

Припомнете си нелепата правоъгълност на Стефан Янев. Припомнете си хашлашкото беззаконие на енергийния матрос Росен Христов. Припомнете си газовия Страхпром, който насаждаше през редниците си Румен Радев.

Припомнете си опасните завои, които държавата правеше по време на служебно управление, което би трябвало просто да държи кормилото в авариен режим и най-вече да готви избори.

Със своя съветски популизъм Радев е заплаха за съзнанието на българите и със сигурност ще продължи да бъде такава, когато слезе от постамента си и основе новата си партия, под чието крило ще приюти целия кремълски слугинаж.

Но поне като президент вече не може да бъде такава заплаха за България.

Демонтажът му започна вчера.

Честито.“

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
44intensiv
44intensiv
6 месеци по-рано

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може==–>> mub.me/bioex