Пуснаха лифта между Бургас и „Меден рудник“

6
14074
Пуснаха лифта между Бургас и
Пуснаха лифта между Бургас и "Меден рудник"

Преди години някой предложи да се направи лифт от „Меден рудник“ до Морската градина на град Бургас. Лифтът щял да минава и през центъра на града.

Част от този проект вече е факт!

Пиша „част“, защото към момента лифтът свързва „Меден рудник“ със сградата на Община Бургас. Предстои трасето да бъде удължено до Морска гара, но не се знае кога точно ще бъде изпълнен проектът, защото все още не са събрани пари от дарения.

Пътуването става свободно за всички граждани. За целта трябва да отидат в сградата на Общината и да се качат с асансьора на нейния покрив.

Пуснаха лифта между Бургас и "Меден рудник"
Пуснаха лифта между Бургас и „Меден рудник“

Оттам тръгва лифтът към „Меден рудник“. Тоест, налице е превоз от центъра на града ни до жилищния комплекс. Пътуването е бързо, приятно и екологично чисто. Има вероятност гларус да се блъсне във вас, докато пътувате, но от общината са се погрижили за безопасността на пътниците и поставянето на предоставената каска е задължително.

Цената на билета е 1 лев в едната посока. Може да се заплати и с банкова карта. Обсъждат се различни промоционални оферти за пътуващите, но няма да се дават билети на изплащане.

На тържественото откриване на линията, кметът пожела приятен и безавариен път, и беше изключително горд за поредното изпълнено обещание към бургазлии. Речта му беше посрещната с бурни аплодисменти от специалните гости, които скандираха: „Работа, работа, работа!“.

И честит празник 🙂

6
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
6 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
6 Коментатори
НеделскиМитьо ушитеПламенКаменСкиора Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
kys
kys

kys

Скиора
Скиора

Очаквайте ски писта Копитото

Камен
Камен

До Слънчев Бряг кога ще пуснете влак

Пламен
Пламен

Пожелавам ви приятно и безаварийно ползване Чакаме догодина да откриете лифта до парк Сините камъни – Сливен smile

Митьо ушите
Митьо ушите

Това за първи април ли беше 😁? Fake news

Неделски
Неделски

Поляха със скъпи препарати ( на спиртна основа и четвъртини амониеви с-я ) градинки , обществени сгради , паркове и др. Нещо забравиха за евтината Хлор и Водороден пероксид (кислородна вода) – перфектни Биоциди срещу вируса , Защо ли ??? ЕВТИНИ са ….. Правете си изводите……