Психичноболен намушка охранител и минувач в Горна Оряховица

0
758
Полиция
Снимка: МВР

Психичноболен намушка с нож частен охранител и случаен минувач в Горна Оряховица. Инцидентът е от изминалата нощ. Мъжът е нахлул в оръжеен магазин в града. Пристигналият на място частен СОТ се е опитал да го обезвреди, вследствие на което той е проявил агресия.

Психичноболният е бил въоръжен с „кози крак“ и щанга. Охранителите са се опитали да го спрат да разбие магазина, но той е извадил нож и е наръгал единия в предмищницата, предаде „NOVA“. Минаващ случайно наблизо човек е искал да го задържи, но той намушкал и него в ръката и в гърдите. След това е бил обезвреден от полицията и задържан.

За щастие състоянието на двамата пострадали е стабилно. Раните им са били зашити в болницата, след което са били освободени за домашно лечение.

Извършителят на престъплението е на 64 години. Живеел е сам. Очаква се още днес да бъде приведен за лечение в клиника за психичноболни.

По случая е образувано досъдебно производство, но то ще бъде прекратено заради заболяването му.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от