Протестно автошествие до дома на премиера в „Банкя“ за оставка на кабинета

0
188

Десетки недоволни граждани от управлението се събраха пред дома на премиера Бойко Борисов в столичния квартал „Бояна“. От неговия профил във Facebook обаче става ясно, че той е в област Ямбол.

Протестът е организиран от майките на „Системата ни убива“ и „Референдуми за справедливост“. Те обявиха, че периодично ще правят подобни демонстрации пред домовете на управляващите.

Протестиращите се събраха пред БНБ около 10:00 часа тази сутрин и след това тръгнаха на автошествие, което приключи именно пред дома на министър-председателя. Те обясниха, че са се събрали именно там, след като исканията им за оставки не са били чути по време на протестите пред Министерския съвет.

„От 5 март имаме палатков лагер пред Министерския съвет и тъй като за цяла година премиерът не намери сила, смелост, достойнство да дойде и попита какво искаме, конкретно днес подкрепяме „Референдуми за справедливост“, каза Вера Иванова.

„Хората са всеки ден на улицата. Те нито чуват, нито виждат“, посочи Росен Миленов.

Същевременно от правителствената информационна служба стана ясно, че премиерът и финансовият министър са на посещение на пречиствателна станция за отпадъчни води в Ямбол.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments