Протестиращи блокираха булевард „Черни връх“ в София с искане за оставка

0
205
Протест
Снимка: Архив

Участници в националната конференция на движение „Заедно“ на Александър Томов блокираха движението по булевард „Черни връх“ в София. Трафикът беше спрян до хотел „Маринела“. Те настояват за оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев.

Преди това по време на конференцията беше взето решение да се работи за формирането на широка програмна коалиция. Целта е тя да поеме управлението на страната. Отправен беше призив всички политически формации, които подкрепят демонстрациите на недоволните граждани, да се обединяват в името на политическата промяна, предаде „БНР“.

Призивът е партиите да отстъпят мястото на гражданско сдружение. От движение „Заедно“ искат да бъдат забравени политическите различия и лидерските амбиции. Освен това според тях хора, които са грешали в миналото, сега могат да се поправят и да излязат от политическите заблуди.

От снощи те разпънаха палатка пред Президентството. Там се събират сигнали и данни за корупция. След това всички те ще бъдат изпратени в Брюксел.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments