Простреляната в метрото в София жена е с 4 огнестрелни рани, състоянието й е крайно критично

0
71
Болница Света Анна
Снимка: Скрийншот от Google Maps

Крайно критично е състоянието на простреляната в метрото в София жена. Това съобщи директорът на столичната болница „Света Анна“ д-р Славчо Близнаков, където тя е била хоспитализирана след стрелбата.

Жената е с четири огнестрелни рани. В момента й се правят две операции. Едната е коремна, а другата – неврохирургична, предаде „24 часа“.

Едната от раните е черепно-мозъчна. Другите две са в областта на гърдите, като едната е към белия дроб. Четвъртата е в корема, в областта на слезката.

Повече яснота за състоянието на пострадалата ще има след извършването на двете операции. Ако тя успее да ги преживее, ще бъде настанена в Реанимацията, обясни още директорът на „Света Анна“ д-р Близнаков.

Както Искра.бг ви съобщи жената е била простреляна от мъж, който след това се е самоубил. Телата на двамата са били намерени от служители на метрото, които са подали сигнал в полицията, съобщиха за нашата медия от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи. За момента се счита, че двамата са имали лични отношения, а не се касае за терористичен акт.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments