Проданов: Ако в служебния кабинет има замисъл, това е много жалко

0
21
Христо Проданов
Христо Проданов, Снимка: БСП

„Изключително жалко би било, ако Румен Радев е имал замисъл при избирането на министрите в служебния кабинет. БСП не се притеснява от натриване на носа. Нямаме повод да се притесняваме от това, което сме направили в министерствата, в които сме били. Не знаехме, че Крум Зарков и Весела Лечева ще станат част от служебния кабинет.“

Това заяви Христо Проданов от БСП. Според него най-важно е членовете да са професионалисти. Той припомни, че служебният кабинет работи без парламент и неговата задача е да проведе честни избори.

„В политическата надпревара всеки води своята битка. Целта е да убедим, колкото може повече граждани, че БСП е полезна за управлението за страната. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не смятам, че е правилно. Работата му е друга. На предишните избори той подкрепи „Продължаваме промяната“ /ПП/, а после се отрече от партията”, посочи депутатът пред „NOVA“.

Проданов е категоричен, че позицията на БСП е постоянна. От партията настояват за нормализиране на отношенията с Русия и мирно решаване на конфликта в Украйна. Той отправи критика към две партии:

„„Възраждане” и ГЕРБ е едно и също. Това се доказа в парламента. „Възраждане” беше в коалицията с ГЕРБ и ДПС. Те им даваха наставления как да гласуват.“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments