Продължава работата по проекта за подмяна на водопроводите в Доброшката махала в Разград

0
420
Ремонт
Ремонт. Снимка: Община Разград

И през следващата седмица продължава работата от първия етап от проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“.

Новите участъци, в които ще започнат изкопни работи в периода от 24 юни до 30 юни, са: ул. „Александър Стамболийски” – от ресторант „Шалеви” до ул. „Жеравна” и ул. „Кратово” – в участъка от „Каймакчалан” до „Перистър”.

Работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД“СКС-06“ продължават работата си по изграждане на сградни водопроводни отклонения, изпитания и превключване от стар към нов водопровод в участъците: ул. „Мидия”, ул. „Полк. Марков”, ул. „Ал. Стамболийски” – от „Сребърна” до ресторант „Шалеви”, ул. „Плиска”, ул. „Адоба”, ул. „Енос”, ул. „Дъбрава”, ул. Скопие” и ул. „Мелник”.

Община Разград се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

Етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“, включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Обновяват амортизираните съоръжения на 9 детски площадки в Разград

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments