Природата обединява: ПП „Единение“ организира почистване на ключови места в „Крайморие“ и Черноморец

1
131
ПП "Единение"
ПП "Единение". Снимка: ПП "Единение"

ПП „Единение“ представя две значими събития, които подчертават ангажираността към по-чисто бъдеще, отбелязвайки Световния ден на Земята с действия, а не само с думи.

На 13 април, събота, жителите и гостите на Бургас са поканени да се присъединят към инициатива за почистване в кв. „Крайморие“, стартираща от общинския паркинг до ресторант „Амая Бийч“. Организаторите обещават не само работа за по-чиста среда, но и спортен преход до южния плаж, който се нуждае от доброволческа помощ. Събитието предлага уникална възможност за физическа активност в природата, докато се допринася за опазването на местната екосистема.

Следващата събота на 20 април фокусът се премества в Черноморец, където участниците ще имат възможност да се насладят на един по-различен ден, обединяващ спорт, образование, екология и култура. Походът до нос „Акра“ ще бъде съпроводен с беседа за историята на местната крепост и други исторически забележителности, след което участниците ще се включат в почистването на плажната ивица.

И двете събития акцентират върху значението на общото участие в опазването на околната среда. Организаторите са осигурили всичко необходимо за почистването – чували, ръкавици, дезинфектант.

За да запечата преживяването и да вдъхнови участниците да продължат да мислят за опазването на планетата и след края на събитието, ще бъде обявен и конкурс за рисунка. Темата, вдъхновена от деня на доброволчеството, цели да покаже красотата на природата и значимостта на нашите усилия за нейното опазване.

ПП „Единение“-Бургас отправя покана към всички жители и гости на региона да се присъединят към тези инициативи. Чрез споделянето на общата кауза ще се постигне реална промяна в опазване на нашата планета.

Проследете пълната информация за предстоящите събития ТУК.

Представители на ПП „Единение“ се срещнаха с жители на Айтос

Абониране
Известие от
guest

1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Иван Иванов
Иван Иванов
1 месец по-рано

Браво !!!

Повече будни Българи да последват вашия пример.