Приключи първата благотворителна тренировка по кросфит в помощ на Галин Балков

0
456

Приключи първата благотворителна тренировка по кросфит в спортен център „Електра“ в помощ на Галин Балков, който се бори с тежко заболяване. Следващата ще бъде на 16 ноември, а Иво Иванов и Илиан Павлов от зала за кондиционни тренировки „Xplosive Gym“ очакват всички бургазлии с големи сърца, които ще помогнат спортувайки.

Както Искра.бг писа, изявеният бургаски културист Галин Балков се бори с остра бъбречна недостатъчност с възникнали множество усложнения и заради това трябва да му се извърши спешна операция в истанбулската болница, която е насрочена за 11 ноември. Тя струва 30 хиляди евро, а сумата непосилна за семейството му. Към момента са събрани едва половината пари.

Заради това Бисер Русимов от патриотичната организация „Организация за закрила на българските граждани“ (ОЗБГ), Иво Иванов и Илиан Павлов организират благотворителните тренировки по кросфит. Те започват в 14 часа.

„Споделих идеята си за благотворително спортно събитие, което да се проведе в спортна зала „Xplosive Gym“. Споделих го на приятелите си Иво Иванов и Илиян Павлов. Те приеха идеята и така решихме, че това е добър начин, по който да съберем средства за семейството. Има вход, който се пуска в кутия за дарения. Те ще отидат в помощ на семейството.“, обясни Русимов за Искра.бг.

Събитието се провежда под мотото „Спортувайки помагаш“. Нека помогнем, на един млад баща и покажем, че можем да сме задружни!

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от