Преструктурират ИА „Автомобилна администрация“ заради слаби и рискови места

0
247
Изпълнителен директор на ИААА Бойко Рановски
Снимка: ИААА

До 2 месеца в ИА „Автомобилна администрация“ (ИААА) ще бъдат направени структурни и организационни промени. Това съобщи изпълнителният директор на агенцията Бойко Рановски на брифинг по повод задържаните служители в Перник.

По думите на Рановски – направен е анализ на цялостната дейност на агенцията, който е идентифицирал слабите и рискови места, както и мерките, които трябва да бъдат предприети за тяхното преодоляване.

„След промените, ИААА ще заработи по нов начин, различен от досегашния“, смята Рановски.

Според него най-рисков е контролът на пътя и заради това се работи по нов модел, които да бъде централизиран. По този начин ще се гарантира работата на агенцията и няма да се допускат несвойствени действия от служители, заяви той.

По отношение на провелата се акция на ГДБОП под ръководството на Специализираната прокуратура, Бойко Рановски посочи, че са задържани 6 служителя на областния отдел в Перник. Той подчерта още, че всички тези действия на компетентните органи, се извършват с пълното съдействие и подкрепа от страна Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията, както и от ръководството на ИААА.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments