PR експерт: Искам броя на стъпалата в болниците у нас, за да знам колко хора могат да умрат на тях

0
19
Стълбище
Снимка: Pixabay

Отворено писмо

До Новата Коса на Здравния Министър

Здравей, коса,

Пиша до теб, защото ти си основната причина професор Ангелов да стане здравен министър. Ти си поводът докторът да поиска да поеме поста. Да пожелае да се вози в джипа на премиера, да ни се кара на прескоференции, да размахва пръст срещу нашата безотговорност.

Ти, коса, си причината Ангелов да се отдаде на суетата си и да приеме ролята на кукла на конците, вързани за чекмеджетата на Борисов. Само и само да те показва.

Ти, коса, принуди твоя човек днес отново да се покаже по телевизията, за да ни навика. Да ни обвини, че ние сме виновни за това, че сме трети в ЕС по смъртност от Ковид. Защото не носим маски, както той носи теб, коса. Със суета.

Не искам да ти давам акъл как да стоиш на главата му, коса. Това си е твой проблем. Но искам да осъзнаеш своята важна роля. Неодушевените предмети управляват България. Спасяваме икономиката с асфалт. Пазим пенсионерите с банкнота. Борим заразата с легла.

От теб, коса, очаквам да ни поведеш към бъдещето. Искам утре твоят човек да каже не само колко дюшека лекуват болните в България. Искам да чуем броя на стъпалата, които притежава всяка болница в България.

За да знаем колко хора могат да умрат спокойно на стълбите.

На теб разчитам, коса.

С уважение,

Радослав Бимбалов, почитател на перчемите

Източник: Radoslav Bimbalov

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments