ПП „Възраждане“ ще се регистрират за предстоящите избори

0
66
ПП "Възраждане"
ПП "Възраждане". Снимка: ПП "Възраждане"

От 11:00 часа днес от ПП „Възраждане“ ще се регистрират за предстоящите избори. Това съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

Регистрацията започна в понеделник и се извършва всеки работен ден между 09:30 ч. и 17:00 ч. в сградата на Народното събрание. Крайният срок е до 17:00 часа на 24 април. В края на първия ден беше отчетено, че нито една политическа сила не е предала документи.

Припомняме, че във вторник от „Възраждане“ представиха кандидатите си за депутати в Европейския парламент. Водач на листата е народният представител Станислав Стоянов, на второ място е журналистът Петър Волгин. На трето място е Рада Лайкова, а на 4 е депутатът Димчо Димчев. Пети в листата е Георги Джендов. На шеста позиция е Веселин Киров, следват Александър Алексиев, Калин Калинов, Мариян Иванов, Касим Садък, доц. д-р Румяна Иванова, Захари Дончев, Мира Миркова, Сергей Махаев, Борил Каменов, Филип Кънев и Тамаш Секереш.

Изборите за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители са насрочени на 9 юни 2024 г.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments