Потърпевши са българофилите

0
376
Благовест Асенов. Снимка: личен архив
Благовест Асенов. Снимка: личен архив

В България да си българофил означава да си сочен с пръст, да те упрекват, разни нечистоплътни организации да са против теб, институциите да ти пречат и да си ненавиждан от всякакви чужденци. Общо взето нищо хубаво не те очаква ако се опиташ да защитиш родината си и българския народ.

Една от организациите със спорна репутация е именно БХК. Мнозина са на мнение, че БХК е зло и трябва да бъде закрит, но не може да се отрече институциоаналната подкрепа, която получава. През годините БХК се превърна в нарицателно за всеки, който защитава мигранти, цигани, цветни същества и всякакви други подобни.

Под ударите на комитета попада и патриотът Благовест Асенов, който е лидер на родолюбивата организация „Национална съпротива“. Осма година тече дело срещу него, а краят на съдебната сага не се знае в чия полза ще е.

Според Благовест от БХК са овладяли съдебната система и причините, поради които мисли така, може да ги чуете във видеото.

 

Известно е, че има не малко организации, които вредят на България. За съжаление тези организации са покровителствани от управниците ни, които са заети да обслужват всякакви чужди интереси /американски, европейски, турски, еврейски, германски и т.н./, но не и тези на българския народ.

Една от стъпките за просперитета на България е тези тумори и тези, които ги подкрепят, е да бъдат изрязани, докато все още не е станало прекалено късно!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments