Пострадалият кметски наместник на село Присад: Истината ще излезе наяве!

0
506
Пенка Стоянова. Снимка: Искра.бг
Пенка Стоянова. Снимка: Искра.бг

В село Присад, община Созопол, има голям проблем с питейната вода. От няколко седмици е въведен режим, но поради различни причини има дни, в които не се спазва.

Преди няколко дни местни жители се събраха, за да проведат разговор с кметския наместник Пенка Стоянова, но без да я информират. Подаден бе и сигнал до редакцията на Искра.бг, от която се отзоваха на място.

Репортерът на медията задаваше въпроси на г-жа Стоянова и част от присъстващите също отправяха своите питания към нея. Отговорите не се харесаха на хората и се стигна до неприятна ситуация. След случката потърсихме г-жа Стоянова, за да разберем и нейната гледна точка.

Тя сподели, че е пострадала и е на лекарства заради опита за саморазправа с нея. Няма вина за проблема и неспазването на графика, но прави всичко възможно да се възстанови питейната вода. Към момента има проучвания, които са оптимистични.

Направен е сондаж за вода и до дни ще стане ясно дали на избраното място ще се постави сонда или ще се наложи да се търси друг терен за проучване.

Снимка: Искра.бг
Снимка: Искра.бг

Причините за неприятния казус са няколко, според кметския наместник. Напрежението изкуствено се подклажда от определени личности, но истината ще излезе наяве. „Ще представя и документи“, каза Стоянова.

Състоялата се среща беше неформална, но ще има подробен репортаж с кметския наместник Пенка Стоянова, в който тя ще отговори на въпроси относно създалата се ситуация в селото.

Искра.бг предоставя възможност за отговор на всяка засегната страна.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments