Поредното счупено дръвче, но от кого?

0
223
Снимка: Искра.бг
Снимка: Искра.бг

Журналист на Искра.бг се натъкна на счупено дръвче на бургаската улица „Патриарх Евтимий“ 22.

Според персонала на близкото заведение, дръвчето е в това състояние от около 2 седмици, но никой не се е интересувал от него. Не са виждали служители на общината, никой преди нас не е разговарял с тях и не знаят каква е причината за счупеното дръвче.

Граждани, живеещи около въпросното място коментираха, че най-вероятно е счупено от деца, които са се увиснали на него, защото са ставали свидетели как се увисват на дръвчета на площад „Жени Патева“. Друг човек каза, че е възможно и само да се е счупило, защото е изгнило.

Те казаха, че при желание от страна на Община Бургас може да се проверят записите от външната камера на заведението, както и записите от камерата, която е поставена над подземните контейнери, намиращи се на около 40 метра от дръвчето. Камери за видеонаблюдение има и на площад „Жени Патева“, но не се знае дали работят и коментираха:

„Да се разпознае виновника, ако има такъв, е малко вероятно, но поне ще стане ясно дали дръвчето е счупено умишлено или е паднало само“

Единият от гражданите, който е уважаван бургаски адвокат, сподели, че на площада има деца, които правили различни пакости и техните родители, и придружители не им правили забележка. Неведнъж е обръщал внимание на възрастните за постъпките на малчуганите, но не е срещал разбиране.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments