Полицаи охраняват лозовите масиви в Пазарджишко

0
77
Охрана на лозови масиви
Охрана на лозови масиви. Снимка: ОДМВР-Пазарджик

Традиционно през гроздобера съвместни екипи на полицейското управление в Септември и пловдивски жандармеристи участват активно в охраната на лозовите масиви. Това са част от предприетите мерки на ОДМВР-Пазарджик за опазване на селскостопанската продукция в областта.

От вчера екипи на Зоналното жандармерийско управление в Пловдив при ГДЖСОБТ, съвместно с колегите си от районното управление в Септември патрулират в зоните на лозовите масиви. Така полицаите създават условия за нормалното и спокойно протичане на брането на лозята в районите на градовете Септември, Белово, Ветрен, селата Бошуля, Виноградец, Карабунар, Аканджиево, Мененкьово.

Предвижда се да бъдат извършвани и засилени проверки в зоните около насажденията, на обособените пунктове за изкупуване на готовата продукция, на превозните средства и техните товари през деня и нощта. С цел ефективност на инспекциите призоваваме гражданите да спазват стриктно разпорежданията на униформените служители и задължително да носят в себе си документи за самоличност.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments