Политиците не се интересуват от гражданите – затова номинираха Цацаров

0
494
Tatiana Christy
Татяна Кристи, Източник: Личен архив

Еднопартийният парламент – БКП-обединени дава прекрасна оценка за работата на главния прокурор Цацаров – и затова го номинира за шеф на КПКОНПИ, на мястото на оня с терасата, нарочен за консул във Валенсия. Явно за политиците във властта няма значение, че според не едно социологическо проучване гражданското одобрение на работата на прокуратурата е 10% или под 10% процента години наред.

Явно общественото мнение не интересува политиците във властта, след като не обръщат внимание на обществените нагласи.

Очевидно, е че съдебната власт е слята със законодателната и изпълнителната и обслужва единствено тези, които са на власт.

Необяснимо е защо тези ниски проценти не се коментират от нито един политик във властта, а вместо това протестиращите граждани се наричат от самата тази власт „олигарси“ и „мафия“.

Необяснимо е защо се винят партии извън властта, както и граждански организации, че обслужват „олигархични интереси“ с протеста си срещу корумпираната съдебна система.

Всъщност, обяснимо е.

Необяснимо е защо гражданите търпят всичко това.

                                                             Източник: Татяна Кристи

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от