Политическа партия „ЕДИНЕНИЕ“ направи решаваща стъпка за бъдещето на България

2
943
Иван Христанов
Иван Христанов. Снимка: ПП ""ЕДИНЕНИЕ"

Инициативният комитет на политическа партия „ЕДИНЕНИЕ“ прие Учредителната декларация и направи нова стъпка в бъдещето. Това съобщи бившият заместник-министър на земеделието Иван Христанов, който е учредител на новия политически проект.

„През последните три месеца обиколихме няколко пъти страната и проведохме стотици индивидуални срещи, за да подготвим основата за бъдещите национални структури. В някои градове събрахме привърженици и поставихме началото на реално гражданско движение.

Ако трябва да обобщя в едно изречение своите дълбоки убеждения, то е: произхождаме от добър и духовен народ, комуто дължим нова политика – на приноса и отдаването, а не на ограбването.“

Това написа във Facebook Иван Христанов и благодари на всички за доверието и подкрепата. В сформирането на инициативния комитет вчера са участвали около 70 души, които са останали много доволни от срещата. Следващата стъпка пред ПП „ЕДИНЕНИЕ“ е да събере минимум 2500 подписа от граждани, които вярват в идеологията на проекта.

Иван Христанов
Иван Христанов. Снимка: Facebook

На този етап партията се развива много успешно и все повече българи припознават Иван Христанов като лидер, който може да работи отговорно за бъдещето на България. В същото време местните структури на ПП „ЕДИНЕНИЕ“ нарастват с всеки изминал ден и се очертава в обозримо бъдеще тя да бъде фактор в политическия живот на страната.

Абониране
Известие от
guest
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Елена
Елена
4 месеци по-рано

Иван Христанов е страхотен. Следя го от началото на политическат му кариера. За Бургас имате моята подкрепа.

Капитан Андреево
Капитан Андреево
3 месеци по-рано

И в София го харесваме