Показа ли премиерът неуважение към Апостола на свободата?

0
140
Бойко Борисов. Снимка: Фейсбук профил
Бойко Борисов. Снимка: Фейсбук профил

Премиерът Бойко Борисов поднесе цветя пред паметника на Васил Левски.

Снимка от поднасянето отприщи обществено възмущение в социалната мрежа Фейсбук. Пловдивският адвокат Елена Гунчева коментира снимката в личния си профил в социалната мрежа. Според нея поведението на премиера е неуместно, защото:

„МУТРАТА НЕ ПРОСТИ И НА АПОСТОЛА

Днес един кадър обикаля по социалните мрежи. Не, не е папарашка снимка, не е компромат, а лично качена от Премиерът-Слънце. Той, нахилен като пача с някаква руса женица си прави селфи пред паметника на Васил Левски в София. Където се предполага, че е отишъл да отдаде почит и да преклони глава пред героизма и саможертвата на Апостола на свободата.

И вместо почит, смирение и респект, виждаме Главната Мутра на Републиката нахилен до уши как си прави селфита и се шегува с хората около него – също нахилени, по което и съдя, че са от гербавите. Защото истински българи биха осъзнали, че в ден, в който почитаме Левски, ден, в който се отбелязва годишнина от ОБЕСВАНЕТО МУ, не е подходящо такова радостно и щастливо поведение.

Предателите си личат по всичко. Дори по неуважението към героите на България. И да припомним, че Главната Мутра на Републиката на нито един от националните празници на България през последните години не присъстваше. Явно за него не са празници, той празнува американските и еврейските. Вместо в „Св.Александър Невски“, се моли на Стената на плача в Йерусалим, вместо да положи венци за Трети март, танцува танц със саби с арабите. Вместо да почита българите, ходи като ибрикчия на Ердоган.

Днес е поредната гавра с българската история и памет от негова страна. Дори само заради тази снимка би трябвало да го изритаме завинаги от политиката. И още по-лошо, присъстваха деца, които няма да разберат как трябва да се държат в такъв ден, с каква почит и преклонение трябва да поднесат цветята си, как да почетат СМЪРТТА на Апостола на българската свобода. А не да мислят, че целта е селфита с присъстващите, с радост и веселие….

Нямам думи. За Мутрата дъно няма! Не само национален предател, но и човек, лишен от елементарно възпитание, тактичност и срам! Вместо управляващи, имаме едни лигави гнусни плужеци, които почернят живота ни и ни срамят пред света!

Срам, прости ни, Апостоле, че допуснахме подобна гавра с България!

Елена Гунчева“

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от