По време на детска игра: Ударил ли е полицай шамар на дете в Бургас?

0
3168
Пострадало дете
Пострадало дете. Снимка: Скрийншот от видео на "NOVA"

Баща твърди, че служител на ОДМВР-Бургас е ударил шамар на сина му в извънработно време. Конфликтът е възникнал след 18:00 часа в неделя на площадка край жилищен блок, в който живеел полицаят. До саморазправата се стигнало след като синът му е пострадал, катерейки се по дърво по време на игра.

Йордан Атанасов, който е баща на ошамарения Кристиян, сподели пред „NOVA“, че детето му е играело навън с приятелите си, когато синът на полицейския служител е паднал и е обвинил тях. В резултат на това родителят се е ядосал и е започнал да гони децата.

„Не знам защо обвиниха мен. Разкрещя ми се и ме попита дали аз съм виновен. След това ми удари 2 шамара. Той удари още две деца, мои приятели, но само с по един шамар. Тръгна да гони и други деца.“, разказва Кристиян.

Ударът е толкова силен, че ръката на униформения се е отбелязала на бузата на момчето. Вследствие на шамарите Кристиян е и със силна болка в ухото, което преди няколко години е било оперирано.

От ОДМВР-Бургас са заявили, че са стартирали вътрешна проверка.

Междувременно Атанасов е категоричен, че предстои да подаде жалба в прокуратурата. Той иска полицаят да бъде дисциплинарно уволнен.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments