По-опасно ли е да теглим кредит след теча на данни от НАП?

0
30
Илюстративна снимка: Пиксабей
Илюстративна снимка: Пиксабей

Кабинетът обсъжда по-строги мерки за отпускането на бързите кредити. Причината е изтеклата информация от Националната агенция по приходите /НАП/ и опасенията за финансови злоупотреби, предаде „Bulgaria ON AIR“.

Зам.-председателят на Асоциацията на кредитните посредници Мария Георгиева заяви, че няма нужда от притеснения. По нейни думи този вид заеми са с много облекчен режим при кандидатстване и теглене. Също така допълни, че институциите работят по определени процедури и проверяват данните.

По думи на финансовия анализатор в „Моите пари“ Десислава Николова доста често клиентите се подписват на непопълнени договори. После фирмата сама попълва инормацията. Подчерта, че тези действия са лична отговорност на всеки човек и трябва да се чете, преди да подпишат документите.

Един от управителите на независим кредитен посредник Мария Георгиева допълни, че отсъства самодисциплината при хората. Тя подчерта, че не събират и не обработват пряко данни, за да отпуснат кредит. За подобен вид услуга е необходим подпис.

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от