Пиянска агресия или увлечение към непълнолетни е причина за спречкване в новогодишната нощ?

7
4703
Заведението
Заведението. Снимка: Скрийншот от Google Maps

В редакцията на Искра.бг постъпи сигнал за спречкване с непълнолетни, преминало в агресия, в новогодишната нощ в Бургас. Случката се е разиграла в заведение „Стая 308“, което се намира в непосредствена близост до Музикалното училище.

Компания от ученици, повечето от които от 11-ти клас и непълнолетни – на 17 години, е решила да посрещне заедно новата 2022 година. Така те са наели заведението срещу сумата от 200 лева. Уговорката е била тийнейджърите да бъдат сами и да няма други празнуващи заедно с тях.

Изненадата им е била голяма, когато са отишли на 31 декември и са видели, че в заведението има и друга компания. Според нашия източник част от нея са били Стефан Димитров, който работи в „Стая 308“ и неговият приятел Борис Арнаудов.

След като останалите от компанията на Стефан и Борис са си заминали, проблемите са започнали. Нашият източник твърди, че тогава Борис и Стефан са привиквали момчета да ги разпитват за момичетата. По-активният е бил Борис. Той е отправял нецензурни предложения за това какво би могъл да направи в сексуално отношение ако е на тяхно място с момичетата – ставало въпрос за осъществяване на полов акт по различни части от тялото и т.н. Отправяни са били и обидни квалификации спрямо ученичките.

Стефан пък е обиждал едно от момчетата, твърди подателят на сигнала. Той го е наричал „изрод“, „идиот“ и му е казвал да отива, когато го повика. И това се е случвало многократно пред останалите. Ученикът се е подчинявал и е отивал да говори с него, защото е мислел, че така ще минимализира щетите.

Имало е дори ситуация, при която Стефан Димитров, в тоалетната, е предлагал спаринг на потърпевшото момче. Нещо повече. Той е произнесъл и крайно заплашителната фраза:

„Аз съм заравял живи трупове като теб!“

Кулминацията е дошла отвън, когато въпросното момче и едно от момичетата са излезли да разговарят. След тях са отишли и Стефан, и Борис. Те са започнали да закачат момичето, а за да го защити ученикът е казал, че то е с него. Тогава Стефан го е нападнал като го е захапал за ухото и му е нанесъл удар с юмрук в корема, твърди източникът на Искра.бг. Потърпевшият е бил заплашван, че ще бъде пребит и дори убит.

Непълнолетното момче се е изплашило тази агресия да не прерасне във физическа саморазправа, взело е по най-бързия начин своите неща от заведението, без да бъде видяно, и е избягало. Свързало се е със своите родители и им е разказало какво се е случило. Тогава е бил подаден сигнал в полицията на спешния телефон 112. Служители на реда са отишли на място да проверят, но в помещението вече не е имало хора. Причината е, че след бягството на момчето, останалите тийнейджъри от компанията са били изгонени.

В случая възмущение буди не само фактът, че е проявена подобна агресия спрямо едно момче, което с нищо не я е предизвикало, но и това, че са отправяни нецензурни думи и предложения спрямо тийнейджъри, които нямат навършени 18 години, което може да издава увлечение към непълнолетни – нещо, осъдително по смисъла на българското законодателство.

Искра.бг успя да се свърже със сочените за агресори Стефан Димитров и Борис Арнаудов. Арнаудов категорично отказа коментар по случая.

Борис Арнаудов
Борис Арнаудов. Снимка: Facebook

От своя страна Димитров отрече всичко това да е вярно. По неговите думи той наистина е бил в заведението в новогодишната нощ. Но твърди, че нито е отправял обидни, нито заплашителни думи към някого. Стефан Димитров категорично отрича и да я удрял потърпевшото момче или да го е захапвал за ухото. 

„Аз не съм удрял човек през живота си!“, обяви той и допълни, че би посегнал само ако него го ударят. 

Стефан Димитров
Стефан Димитров. Снимка: Facebook

Според версията на Димитров в нощта на 31 декември срещу 1 януари наистина е имало спречкване, но то е било между хора от самата компания на непълнолетните. Той разказа, че е излязъл навън да пуши и тогава е чул зад гърба си какво се случва. Решил е да ги разтърве, за да не се стигне до ескалация на напрежението, но посочи, че в крайна сметка той се е оказал най-потърпевш от случилото се. 

По отношение на заплашителните реплики каза, че наистина са били разменяни такива, но не знае кои са били по негов адрес. Самият той отрече да е произнасял фразата, че е „заравял живи хора“. А за сексуалните намеци твърди, че такива изобщо не е имало. Все пак някой от неговата компания може да е подхвърлил нещо, но то е било в смисъл, че дадено момиче изглежда много добре. В това нямало друг подтекст. Димитров също така нямал увлечения към непълнолетни, а само подкрепял младите хора в България, защото те били бъдещето. 

Искра.бг продължава да следи случая!

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Абониране
Известие от
guest
7 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Махалата
Махалата
1 година по-рано

Борко цицата тая жена кво натиска малките. Наборките не му връзват нещастник.

Цицата
Цицата
1 година по-рано

Koi nqq mi pusne be keleshche HAHAHAHAHAHAHAHA

Цицата
Цицата
1 година по-рано
Reply to  Цицата

това не е Борис, а шега! Не взимайте този коментар сериозно, смешна ситуация, затова си направих шега!

Anonimen
Anonimen
1 година по-рано

Нали е купон бе ,забавлявали са се хората. Оставете ги! Иначе кой трезвен ще дойде да ти ухапе ухото, ха-ха !!!

Simbad
Simbad
1 година по-рано

Пълни лъжи, поредният път, когато „многото“ се опитват да набутат по-малкото хора. Лъжи и простотии.. половината от тука знаете, че малките са наприказвали глупости , само и само да не излязат те кривите. Още повече има камери, които могат да покажат всичко.

Tit Tit
Tit Tit
1 година по-рано
Reply to  Simbad

Там удобно камерите не работят. Пък и господина ,който обича да шляпа момиченца,май не е нов в занаята. Този с ухото нямам какво да коментирам, когато е пиян не знае колко голям става

Краси Радков
Краси Радков
1 година по-рано

Борко Цицата тоя лешник
Убит от гаври като малък избива комплекси.
Добре че е майка му да му дава пари на тоя левак че за никакъв х*й не става.
Като ходи на плажа и момичетата му завиждат с тея лисичи муцунки където вади двойно D.
Мутрей на лапетата че наборите му го правят на две стинки тоя льохман убит.