Първият звънец удари и в бургаското училище „Антон Страшимиров”

0
60
ОУ „Антон Страшимиров“
ОУ „Антон Страшимиров“. Снимка: Искра.бг

Новата учебна година започна, изпълнена с настроение, песни и веселата глъч на учениците. От ОУ „Антон Страшимиров“–Бургас посрещнаха своите възпитаници в празнична атмосфера. Тържеството започна в 09:00 часа.

Както всяка година първокласниците с трепет очакваха да прекрачат прага на училището, поемайки по най-ценния път – на знаенето. Първокласниците тази година са 118, които прекрачиха прага на училището. Те получиха поздрави от по-големите ученици.

На първия учебен ден в ОУ „Антон Страшимиров” присъстваше и директорът на дирекция „Образование и демографски въпроси“ Веселина Таралова. Беше получен и поздравителен адрес и от кмета на града Димитър Николов:

„15 септември винаги е изпълнен с много трепети и вълнение. Ден, в който училищният звънец ви събира отново в класните стаи, за да се потопите в света на познанието и науката. Уважаеми учители, вие отново се впускате в своята мисия – да бъдете водачи на нашите деца в света на знанието. Нека този път бъде лек и ви донесе удовлетворение от работата. Ние имаме нужда от вас, защото вие градите доброто бъдеще на нашия град.“

От ръководството на училището пожелаха на своите възпитаници една здрава и успешна учебна година.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments