Първи трейлър на анимацията „Замръзналото кралство“ 2

0
134
Скрийншот от трейлъра на "Замръзналото кралство" 2
Скрийншот от трейлъра на „Замръзналото кралство“ 2

От „Дисни“ разпространиха трейлъра към втората пълнометражна част на най-печелившия анимационен филм за всички времена „Замръзналото кралство“ (2013 г.). През годините бяха излезли късометражните филмчета „Снежното приключение на Олаф“ и „Треска по Замръзналото кралство“, но сега ще стане ясно и какво ще се случи с Анна и Елза.

Докато първият филм до известна степен се базираше на книгата „Ледената кралица“ на Ханс Кристиан Андерсен, то все още няма никаква информация за какво ще разказва вторият.

Сред въпросите, които се обсъждат в интернет пространството, са тъмните нотки. Може и да изглежда, че е красива есен в кралството на Арендел, но мрачната музика подсказва, че има проблем. Анна се опитва да премине през опасни скали, докато сестра й Елза използва ледените си сили, за да прекоси бурно море. След това Елза и снежният човек Олаф са заобиколени от пламъци, а годеникът на Анна – Кристоф, галопира, качен на своя елен Свен. Във финалния кадър Анна грабва меча му и го насочва към зрителите, но кой или какво заплашва кралството остава неизвестно, пише „Дневник“.

В трейлъра се появяват и двама нови герои – червенокоса жена и руса фигура, която се появява, носейки се в купища листа. Някои предполагат, че това може да са злодеите, а други – точно обратното.

Преди време Дженифър Лий, която е в режисьорския състав на филма, коментира, че не е изключено и да създаде половинка на Елза от женски пол, писа Би Би Си. Нейната сексуалност не бе разкрита в първия филм, но много почитатели подписаха петиция тя да се окаже гей. Лий преди това е казвала, че са се провеждали множество разговори за това дали Елза да се окаже първата принцеса на „Дисни“, която да има приятелка.

Феновете се питат и какво ще е значението на носещите се във въздуха диаманти, които се виждат за кратко пред балкона на Анна. По-наблюдателните откриха, че такива диаманти присъстват и в новия постер на „Замръзналото кралство 2“.

Всички загадки ще бъдат разкрити през ноември, когато филмът ще тръгне по кината.

Вижте и вие трейлъра:

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments