Панагюрище избира кмет в неделя

2
73
Община Панагюрище
Община Панагюрище. Снимка: Архив

С указ на президента на 23 юни са насрочени избори за кмет на Община Панагюрище. Екипи на полицията ще следят за нормалното протичане на изборния ден във всички населени места на територията на общината. Инспектори от РСПБЗН-Панагюрище и полицейски служители от местното районно управление са извършили проверка на помещенията за гласуване относно тяхната пожарна обезопасеност и сигурност. Ръководствата на ОДМВР-Пазарджик и РУ-Панагюрище са в постоянен контакт с областната администрация в Пазарджик и Общинската избирателна комисия в Панагюрище. Създадени са мобилни групи за реагиране на сигнали за нередности съотносими към работата на органите на реда непосредствено преди и по време на изборния процес.

Припомняме, че по време на изборите полицаите ще бъдат разположени вън от секциите, няма да допускат лица с поведение накърняващо добрите нрави, както и въоръжени лица и носещи предмети опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на полицията могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Дежурно гише „Български документи за самоличност“ в РУ-Панагюрище ще работи на 22 юни от 08:30 ч. до 17:30 ч. и на 23 юни от 08:30 ч. до 19:30 ч. Ще бъдат връчвани вече изработените лични карти на гражданите, които ще гласуват, а на тези които са ги загубили, повредили, унищожили или са им откраднати ще им бъдат издавани удостоверения за гласуване. Припомняме, че удостоверението за гласуване се издава единствено и само да послужи на гражданите да упражнят своето право да гласуват.

Слави Трифонов влезе в задочен спор с Лена Бориславова и Георги Свиленски

Абониране
Известие от
guest

2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Панагюрище избира кмет в неделя […]

trackback

[…] Панагюрище избира кмет в неделя […]