ОЗБГ за 2022 година: Ще бъдем в помощ на обществото в решаването на по-сложни казуси

0
56
ОЗБГ-2022 година
ОЗБГ-2022 година. Снимка: ОЗБГ

Организация за закрила на българските граждани /ОЗБГ/ се обърна към българските граждани по повод предстоящата 2022 година:

На прага сме на Новата година. И 2021-ва се изтъркули, и сме готови за новите предизвикателства, които ще бъдат поднесени от 2022-ра.

Изминалите месеци бяха белязани от редица събития, които оказаха и тепърва ще оказват въздействие върху България. Вярваме, че ще настъпят много хубави дни за целия български народ.

За родолюбивата организация това беше една добра година. Десетки дейности и казуси – помощ на хора, сигнализиране за нарушения, показване на непоколебима гражданска позиция, както и радост в личен план за членовете, представителите и съотечествениците ни. Към ОЗБГ се присъединиха и нови съмишленици – будни и достойни българи, които искат безвъзмездно да дадат своя родолюбив принос за родината. Най-ценното и най-важното за нас беше искрената благодарност, поднесена от хората.

През новата година от ОЗБГ очакваме да помогнем на още по-голяма част от обществото, да решим повече и по-сложни казуси, да привлечем повече хора в родолюбивата ни кауза за една по-добра България.

На всички българи, а и на нас самите, пожелаваме:

Здраве, родолюбие и безспирна закрила на всичко що е българско. Винаги да сме с високо вдигнати глави, да отстояваме храбро обичта си към България и да не позволяваме да ни бъде отнета! Весело посрещане на Новата година!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments