ОЗБГ против корупцията!

0
6
ОЗБГ против корупцията!
ОЗБГ против корупцията!

Дейността на ОЗБГ е разнородна. От самото начало се захващахме с различни казуси, като с времето ставаха по-сериозни и по-многобройни, и успехът ни се увеличаваше, тоест приносът ни към българското общество ставаше все по-голям. Към днешна дата и все повече хора ни предоставят информация по различни случаи, защото са разбрали, че ОЗБГ е гарант за тяхната анонимност, както и за безкористни действия в името на България.

Последните 2-3 години също не бяха изключение и дейностите, които имахме, са над 100 и също са от различно естество. Основно усилията ни бяха насочени срещу корупцията, срещу конфликтите на интереси, сигурността на гражданите, опазване на околната среда, подобряване на инфраструктурата и някои други.

Поради физическа невъзможност да се захванем с всеки един проблем, да приемем всяка една кауза, да окажем помощ на всички нуждаещи се, решихме да приоритезираме действията си. Това е главната причина родолюбието ни да бъде насочено срещу един от най-големите проблеми за държавата – корупцията.

През годините компетентността ни за справяне с корупцията, и други подобни престъпления, се увеличи, обемът информация, който получаваме, стана по-голям, дискретната подкрепа от общински и държавни служители също се увеличи, респективно борбата ни срещу корупционното зло стана по-ефективна.

В уебсайта ни са публикувани голяма част от инициативите ни, но има и едни, които не сме ги обявили поради различни причини. Това са сигнали до институции за различни престъпления: корупция, конфликт на интереси, злоупотреби, други нарушения. Също така не сме публикували и различна информация, която сме получавали: снимки, видеа, документи, данни. Тази информация е била изпращана като сигнали до институции или до определени хора.

* * *

Българино, ако разполагаш с данни за престъпление, без значение дали е извършено от общински служител, държавен служител или физическо лице, не стой безучастен, а подай сигнал до ОЗБГ. Анонимността ти е гарантирана, както и гарантираме, че ще направим каквото можем, за да бъде санкциониран виновният.

 

Заедно можем да се справим не само с корупцията и тези, които я практикуват, подкрепят и прикриват, но и с всички проблеми, които са пречка към един по-добър живот в родината ни.

Да живее България!

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments