ОЗБГ организира подписка за поставяне на повече камери в „Борисовата градина“ в Бургас

0
268
Борисова градина в Бургас
Борисова градина в Бургас, Снимка: ОЗБГ

„Организация за закрила на българските граждани“ /ОЗБГ/ организира подписка за поставяне на повече камери в „Борисовата градина“ в Бургас. Тя ще се проведе в четвъртък, 2 юли, от 17:00 до 20:00 часа в района на „Борисовата градина“.

Още преди време граждани са сигнализирали ОЗБГ за различни проблеми в градинката: вандалски прояви, събиране на наркозависими, агресивно поведение от страна на бездомни и алкохолици, както и други противообществени прояви.

В „Борисовата градина“ има монтирани няколко камери за видеонаблюдение, но са недостатъчни, защото не покриват целия терен. Предложението на ОЗБГ е да бъдат поставени още, за да обхванат цялата градина.

За да има по-голяма тежест предложението, което ще бъде входирано до бургаския общински съвет, се организира настоящата подписка. По този начин местната управа ще разбере, че проблем наистина има и гражданите искат той да се отстрани възможно най-скоро, считат от ОЗБГ.

Борисова градина в Бургас
Борисова градина в Бургас, Снимка: ОЗБГ

„Очакваме да се включат повече граждани, които да подкрепят подписката и да бъде решен и този проблем, за да се осигури нужното спокойствие на всички, които посещават градината и на всички, които живеят в близо“, посочиха от родолюбивата организация.

Борисова градина в Бургас

Отговорник за подписката е представителят на ОЗБГ Бисер Русимов, с когото можете да се свържете на телефон 0878 602 982 при евентуални въпроси относно идеята.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments