Отворете сърцата си! Нека да помогнем на Митко от Сливен да живее!

0
311

20-годишният Димитър Щилиянов от Сливен е диагностициран с тежката диагноза „Сарком на Юинг“. Сега той се нуждае от помощта на всички нас, за да спечели битката за живота си.

Семейството му съобщи, че събраните пари за лечението му са свършили, а до февруари са необходими 65 хиляди евро. Сега се търсят и доброволци, които да организират благотворителни базари, така че да се събере сумата.

По време на изключително сложна операция е бил отстранен тумор от гръдната кост на момчето, пише „БНР“. След това е извършена хистология, която е установила, че това е най-коварният рак на костите – „Сарком на Юинг“. Допълнителни изследвания показаха, че има и разсейки. Веднага е стартирала химиотерапия.

Поредните тестове на Димитър показали, че раковите клетки се размножават – вместо да умират, те са станали химиорезистентни. Според назначеното лечение момчето трябва да има три курса с тежка химиотерапия. След първия обаче, той е с тежка аплазия трета седмица подред и не се знае докога ще издържи.

След като е направил проучване, лекуващият лекар е намерил иновативен метод имунотерапия, която още не е узаконена у нас, но според него са необходими шест курса по 6 флакона, като всеки струва 15 хил. евро.

Един курс е с продължителност от 10 дни, с почивка между 20 и 25 дни, според състоянието на младежа.

Нека да помогнем на Митко да живее!

Дарителска сметка Уни Кредит Булбанк

IBAN: BG 55 UNCR 7000 1523 640 936
BIC: UNCRBGSF
Гр. Сливен
Димитър Щилиянов

Хелпкарма:
https://bg.helpkarma.com/campaign/nadejda-za-dimitar-330

Facebook дарения:

https://www.facebook.com/donate/427554911488093/

Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
  Абониране  
Известие от