Отложиха делото срещу Рагевски: Чуйте двамата мъже, пренесли бидона с трупа срещу 20 лева

0
358
Свидетели, Станимир Рагевски
Свидетели, Станимир Рагевски. Снимка: Искра.бг

Делото срещу бизнесмена Станимир Рагевски бе отложено днес. Това предаде преди броени минути от Съдебната палата-Бургас репортер на Искра.бг. Причината е липсата на един от съдебните заседатели, който имал уважителна причина. Предвижда се през тези 3 дни да бъдат разпитани свидетели и вещи лица. Днес това не се случи.

Преди самото заседание пред журналисти говориха двамата мъже, които без да знаят, са пренесли бидона с трупа на Теодора Бахлова срещу 20 лева на ул. „Сливница“ до зеленчуковия магазин в Бургас. Мъжете са служители на електроразпределителното дружеството. Те са прокопавали канал за кабели, когато при тях дошъл мъж, който ги помолил да му помогнат с бидона. Двамата твърдят, че са разбрали какво са носили чак в следствието. Вижте какво казаха още във видеото:

Припомняме ви, че Станимир Рагевски е обвинен за умишлените убийства на 46-годишната брокерка Теодора Бахлова и на 28-годишния строителен работник Юмер Мехмед. Срещу него има повдигнати и още 2 обвинения – за незаконно притежание на боеприпаси и на пистолет „Макаров“, с който е извършил убийствата, както и за притежание на наркотици – марихуана и смес от кокаин и пирацетам, които е разпространявал, предавайки ги на Деян Дичев. Той от своя страна получи за лично укривателство присъда от 4 години и половина.

Мотивите за убийството на Юмер Мехмед са неизпълнени обещания за изплащане на пари за извършена работа. Причината за отнемането на живота на Теодора Бахлова пък е спор с имуществен характер.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments