Отличниците на матурата постигнали успеха с частни уроци

0
89
Учене
Учене. Снимка: Freepik.com

Рекордно висок резултат бе получен на матурите по български език и литература тази година, след като предходната той бе притеснително нисък. От Министерството на образованието и науката заявиха задоволство, че взетите от тях мерки са дали своето отражение и тази година страната ни е изпратила по-подготвени дванайсетокласници.

Пред „Bulgaria ON AIR“ завършилата ученичка Анастасия от Хасково споделя, че задачата за нея се е оказала съвсем лесна и поради тази причина е изкарала пълна шестица на изпита. Тя благодари на своите учители, като не пропусна да спомене, че е ходила и на уроци в свободното си време, за да се подготви по-добре. 

Селин също може да се похвали отлични оценки по български и английски език, като заявява, че в основата на успеха и се дължи ученето. Тя призова учениците да намерят своя баланс и да отделят достатъчно време за учене и забавления. Според нея повечето тийнейджъри изпитват затруднения именно с това.

Подобен съвет дава и Лъчезара, която също е отличник на матурата. Тя споделя, че е посещавала много допълнителни уроци, на което се дължи успехът ѝ. 

Министерство на образованието и науката разработва нови програми за по-приложими знания

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments