От ринга до залата: Тренировки по муай тай с Йордан Янков в Несебър

0
279
Йордан Янков
Йордан Янков. Снимка: Спортен център "Несебър", Facebook

Един от най-титулуваните състезатели в историята на муай тай обяви, че ще става част от треньорския екип на Спортен център „Несебър“. На 39 години Йордан Янков вече е легенда в бойните спортове с впечатляваща колекция от титли, включително три световни и три европейски шампионата по муай тай, както и значими успехи в Кикбокс К1 и Санда.

Янков, чието име е синоним на упоритост, майсторство и непоколебима преданост към бойните изкуства, донесе на България гордост и вдъхновение чрез своите многобройни международни успехи. Сред титлите му са:

– Трикратен Световен шампион по муай тай
– Трикратен Европейски шампион по муай тай
– Двукратен Вицешампион по кикбокс К1 /WAKO/
– Балкански шампион на WAKO PRO по К1
– Европейски шампион на EFN Liga по муай тай
– Вицешампион на Европа по санда
– Шампион на „PRO Fight Liga“.

Вече Йордан Янков отваря нова глава в своята кариера, насочвайки своите усилия към обучението и развитието на нови таланти по муай тай и други бойни спортове. Тренировките, които той ще провежда, са насочени към спортисти от всички възрасти и нива на умения, предлагайки уникална възможност за всеки, който иска да се учи от най-добрите.

Тренировките под ръководството му ще започнат на 12 март т.г. в 19:30 часа в Спортен център „Несебър“. Те обещават да бъдат не само физически предизвикателство, но и уникален шанс за участниците да развият своите технически умения, стратегическо мислене и психологическа устойчивост, важни аспекти на успеха в бойните спортове.

Заинтересованите да се присъединят към тренировъчната програма на Янков могат да се свържат за повече информация и записвания на телефон: 0886 177 707. Това представлява изключителна възможност за всеки, който иска да извлече максимума от своя потенциал под наставничеството на един от най-великите в спорта.

Присъединяването на Йордан Янков към екипа на Спортен център „Несебър“ е вълнуващо развитие за бойните спортове у нас. То не само подчертава непрекъснатия растеж и популярност на муай тай и други бойни дисциплини в страната, но също така предоставя възможност на бъдещи шампиони да се учат от най-добрите.

Абониране
Известие от
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments