От ОДМВР-Варна разпространиха снимки от разбитата наркооранжерия в Близнаци

0
120
Наркооранжерия
Наркотици. Снимка: ОДМВР-Варна

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна разпространиха снимки от разбитата вчера наркооранжерия, разположена в селскостопанско помещение в землището на с. Близнаци.

Припомняме, че вчера служители от сектор „Наркотици“, проверявайки сигнал, са предприели претърсване, при което на място са установили изградена оранжерия за отглеждане на растения от рода на конопа и нужното затова високотехнологично оборудване. На площ приблизително декар, са били открити помещения за отглеждане на разсад за коноп, други такива за големи растения, перфектно оборудвана сушилня, в която е било намерено и иззето немалко количество суха тревиста маса, както и жилищни стаи. Иззети са стотици растения, в различен стадий на растеж.

Полицейските служители са задържани трима мъже на 32, 34 и 40-годишна възраст, които имат отношение към извършваната престъпна дейност. Единият е познат на органите на реда и при извършена инспекция от служители на „Пътна полиция“, е отказал проба за алкохол и наркотични вещества.

Разследването по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments