От къмпинг „Градина“ опровергаха информацията за заразен с коронавирус на територията на мястото

0
515
Снимка: Фейсбук, Camping Gradina
Снимка: Фейсбук, Camping Gradina

От къмпинг „Градина“ опровергаха информацията за заразен с коронавирус на територията на мястото. Те изпратиха становището си до медиите, с което отрекоха появилата се вчера твърдение.

Публикуваме позицията им без редакторска намеса:

„Бихме искали официално да опровергаем разпространената в общественото пространство информация за заразен с коронавирус на къмпинг „Градина“. Наематели на местността „плаж Градина“ са различни къмпинги, но само един от тях – най-старият къмпинг на Българското Черноморие – нашият, носи името „къмпинг Градина“ и на територията на него няма регистриран случай на коронавирус.

Уверяваме Ви, че целият екип на къмпинг „Градина“ приема изключително сериозно и спазва стриктно предписанията на здравните власти за превенция. Още по-завишени са хигиенните мерки на територията на къмпинга, включително и в общите санитарни помещения и бунгалата, като преди и след всеки гост се извършва щателна дезинфекция.

Самите бунгала разполагат с напълно оборудвана кухня и са разположени на достатъчно разстояние едно от друго, така че всяко семейство да може да излезе спокойно на верандата си и да се отдаде на заслужена почивка.

На нужното голямо разстояние са разположени и караваните, а при специални мерки работят и общите части в къмпинг „Градина“. Заведенията за хранене са пригодени да работят по препоръките на здравните власти, разполагайки масите на необходимото разстояние и извършвайки стриктна дезинфекция.

Домакините в къмпинга – от работещите на рецепция до хигиенистите, са оборудвани със специални предпазни средства, маски и ръкавици. Вашите спокойствие и сигурност са приоритет за нас. Благодарим Ви, че сте наши гости!“

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments