От Bershka за цената на пуловера от „Черния петък“: Хората могат да твърдят много неща

4
6454

„Хората могат да твърдят много неща. Това не е вярно, така че няма какво повече да ви кажа.“

Това каза мениджърът на магазин „Bershka“ в Бургас за Искра.бг по повод видеоклип, който беше разпространен във Facebook, на който се вижда проблем с цената на пуловер, закупен на Черния петък.

От магазина заявиха още, че е направена вътрешна проверка и че най-вероятно са сезирани контролните институции. Те отказаха да коментират повече за създалата се ситуация:

„Нямаме коментар по въпроса. Проверявани сме неведнъж, досега не е имало подобно нещо.“

Междувременно голяма част от българите си зададоха въпроса доколко е черен „Черният петък“ у нас. Припомняме, че беше публикувано интересно видео с покупка от деня на големите намаления. От него става ясно, че бургазлия си е купил пуловер от магазин „Bershka“ в Mall Galleria. От оранжевия етикет е видно, че дрехата е намалена с 35% – от 39,95 лева на 25,95 лева. Втори етикет отдолу показва, че дрехата ненамалена струва … отново 25,95 лева.

След няколко часа клиентите на магазина отново минали през него, за да проверят дали и при останалите пуловери има подобни етикети. Тях обаче ги нямало, а служителите коментирали, че най-вероятно са купени всички бройки.

4
Оставете коментар

avatar
2000
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Фото и Видео файлове
 
 
 
Аудио и Видео файлове
 
 
 
Друг вид файлове
 
 
 
4 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
4 Коментатори
АнонименМишелПетяИзмамен :p Скорошен коментатор
  Абониране  
нови стари най-гласувани
Известие от
Измамен :p
Измамен :p

Същата история с абсолютно всички големи вериги за техника. Бях харесал един телефон , чакам Черния Петък и какво да видя ? Цената с отстъпката по висока от преди три седмици.

Петя
Петя

Предполагам и че този мениджър е още на работа. Наричащ хората лъжци, докато на етикета и касовата бележка е цялата информация за измамата.

Мишел
Мишел

В един сайт имаше продукти, който струваха 20лв и ги проследявах от известно време. По време на черния петък цената им беше 24лв, но имахв ЦЕЛИ 20% отстъпка. Само заблуждават хората!

Анонимен
Анонимен

Мога да дам пример с Хиполенд. Чаши на Лорели в бебешка борса на центъра на Варна струваха с 1 лев по евтино, от въпросната верига. Същото е и с други стоки.