Окръжният съд в Бургас решава за мярката на Станимир Рагевски за убийството на Теодора Бахлова

0
48
Станимир Рагевски в съда
Станимир Рагевски в съда. Снимка: Искра.бг

Състав на Окръжния съд в Бургас решава каква мярка за неотклонение да бъде наложена на бизнесмена Станимир Рагевски за убийството на брокерката Теодора Бахлова. Жената загуби живота си на 47-годишна възраст, като преди дни от прокуратурата разкриха, че доказателствата засега сочат, че тя е била убита още в деня на нейното изчезване преди година. След това тялото е била откарано в апартамент, който не е собственост на Рагевски. Впоследствие то е било занесено в неизползваем търговски обект и там е престояло три месеца в киселина.

Части от трупа на Теодора Бахлова бяха открити заровени в парцел в гробищния парк в Бургас, който рядко се посещава от хора. Специалистите много трудно извлякоха ДНК материал именно поради факта, че останките са престояли в киселина. Тепърва ще се установява нейния вид с експертизи.

Понастоящем Рагевски е с взета мярка за неотлонение „задържане под стража“ за убийството на 28-годишния Юмер Мехмед. Но тъй като му бяха повдигнати обвинения и за Теодора Бахлова трябва да бъде взета нова мярка спрямо него. Рагевски се отказа да обжалва пред Апелативния съд първата мярка за убийството на Юмер Мехмед.

Съдебна зала
Съдебна зала. Снимка: Искра.бг

Дъщерята на Теодора Бахлова Християна Радоева заяви след откриването на останките от тялото на нейната майка, че Рагевски е дължал на брокерката пари и имоти. Дъщерята на Бахлова уточни, че сигурно са делили нещо, защото по нейните думи майка й и Станимир са били приятели. Христина сподели, че бизнесменът се е опитвал да я настрои срещу нея.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments