Огромно задръстване на пътя Бургас-кв. „Сарафово“. Каква е причината?

0
1279
Задръстване
Задръстване. Снимка: Искра.бг

Огромно задръстване от автомобили се е образувало на пътя Бургас-квартал „Сарафово“. За това ни сигнализираха наши читатели, които ни изпратиха и снимков материал.

Километрични опашки от коли има около кръговото кръстовище в края на комплекс „Изгрев“. Същото е положението и по останалата част от пътя за кв. „Сарафово“.

Искра.бг потърси Областната дирекция на МВР в Бургас. Оттам ни обясниха, че причината за задръстването не е пътнотранспортно произшествие. Катастрофа по този участък наистина е имало, но тя е станала преди три часа. Инцидентът се е разминал само с материални щети и при него няма пострадали хора.

Причината за огромното задръстване в момента е изграждането на Северния обходен път на Бургас. Поради това автомобилите нямат алтернативен маршрут, а те са много и се получава т.нар. ефект на фунията, обясниха от пресцентъра на ОДМВР.

Задръстване
Задръстване. Снимка: Искра.бг

Гражданите не бива да се притесняват и да се създава излишна паника, защото затрдунението в трафика в посока квартал „Сарафово“ в момента не е предизвикано от произшествие.

Очакваме и вашите сигнали на iskra@iskra.bg

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments