Огромен гаф на ОФК „Поморие“ поражда мини война в ГЕРБ?

0
2713
Тодор Колев
Тодор Колев. Снимка: Facebook

„Когато правиш футболен турнир за деца на 1 юни, държиш ги 4 часа на слънце и не им дадеш вода е меко казано идиотско! Когато кажеш, че ще дадеш за подарък екип на всяко дете и не им го дадеш, е меко казано идиотско! Футболен клуб Поморие са мизерници във всяко едно отношение!“

Това написа във Facebook директорът на Центъра за административни услуги /ЦАУ/ „Освобождение“ и бивш общински съветник от ГЕРБ в Бургас. Негативният му коментар е по повод Първоюнския турнир за деца до 14 години, който се проведе по случай 1 юни в Поморие.

Тодор Колев допълва, че единственият подарък е бил топка, която освен това е била стара и пожълтяла. На въпрос защо ги няма обещаните подаръци за децата, организаторите отговорили, че миналата година имало, затова през тази нямало.

Публикацията на стената на Тодор Колев във Facebook събра много реакции и коментари

Припомняме, че футболен клуб „Поморие“ е собственост на Общината, на която кмет е Иван Алексиев от ГЕРБ. Това на практика показва, че Тодор Колев косвено признава вината на местното управление, което би трябвало да носи отговорност за всичко, свързано с футболния клуб. Това намекват и много от коментиращите под публикацията, на което бившият общински съветник от ГЕРБ отговаря:

„Глупави неща не ми се слушат! Тук не става въпрос за партии, а до човешко отношение!“

Той допълва, че в клуба си има треньори, които се занимават с организацията и би трябвало да носят отговорност за случващото се. Остава въпросът дали корените на проблема не трябва да се потърсят на по-горното ниво, тъй като в случая очевидно е допуснат сериозен гаф, за който причините трябва да бъдат потърсени. В този ред на мисли критичните думи на Тодор Колев могат да бъдат отнесени директно и към кмета Иван Алексиев, за когото няма информация да е предприел някакви действия до този момент.

В самия футболен турнир взеха участие осем отбора, а най-подготвени са оказаха децата от ФК “Нефтохимик“-Бургас, които победиха с дузпи на финала ФК “Бургас спорт“ след равенство в редовното време.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments