Община Варна: Подпорната стена, паднала върху няколко автомобила, ще бъде възстановена

0
802
Пропадане на велоалея
Снимка: Мирослава Дрохлева, Facebook

Предприемат се нужните действия по възстановяването на подпорната стена на бул. „Янош Хуняди“, край паркинга срещу блок 6. Това съобщиха от пресцентъра на Община Варна и уточняват, че част от стената е пропаднала след валежите снощи.

На място веднага се изпратени екипи от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустройване“, оглед е направен и от кмета на район „Младост“ Христо Христов.

Подпорната стена е била налична преди изпълнението на ремонта на ул. „Янош Хуняди“ и велоалеята в района. След възстановяването на участъка ще бъде възстановена и велоалеята, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване“.

Припомняме, че потърпевши собственици твърдят, че е имало проблем при изграждането на велоалеята и се е появила пукнатина на стената заради тежкия валяк, използван, за да се трамбова трасето.

През почивните дни при дежурния в Община Варна са постъпили сигнали вследствие на дъждовете за наводнени участъци на пътното платно в района на Зеленчукова борса и на ул. „Девня“.

Абониране
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments